Over ons

OVER ONS

Sandra Buijsrogge

Van jongs af aan ben ik al bezig met paarden. Op de leeftijd van 12 jaar kreeg ik mijn eigen pony; een 12-jarige 3/4 arabier Count Juan. Een super gevoelig en heel intelligent dier. Ik werd lid van verening De Paardenbloem om te gaan trainen voor dressuur en spring-wedstrijden. Count Juan was een echt showpaard. Op grote wedstrijden scoorden we geweldig! Hij spiegelde mij regelmatig in mijn gedrag, echter toen begreep ik er nog niks van. Dit soort karakters (de warmbloed paarden) lopen als een rode draad door mijn leven.  


Rond mijn 26ste startte ik een paardenpension en gaf ik ook paardrijles aan kinderen.

Zelf had ik toen 4 paarden. De inmiddels al wat oudere pony Juan, een shetlander Sjors en een stermerrie waarmee ik fanitiek dressurewedstrijden ging rijden én Celinde, de stermerrie. Met haar heb ik een veulen uit gefokt, een mooi bont veulen genaamd Spanker. 


Door omstandigheden ben ik met de pesionstalling gestopt en heb ik Celinde verkocht. Count Juan moest ik op de leeftijd van 33 jaar inlaten slapen. Deze persoonlijke ommezwaai zorgde ervoor dat ik met mijn 2 overgebleven paarden op een westernstal terecht kwam. Daar leerde ik op een andere manier naar paarden kijken, wat mij heel erg aansprak.


In 2011 ben ik mijn coachingpraktijk gestart en kwam ik er al gauw achter dat ik daar ook dieren wilde inzetten. Het begon met mijn therapiehond Brad (een Labradoodle). Dit was het beste wat ik ooit heb kunnen doen. En ja hoor, het ging kriebelen en natuurlijk kwamen er ook paarden bij. 

MIJN TEAM

Maret

Merrie


Hallo ik hier de enigste vrouw! Dus ik ziet het allemaal net iets anders dan sommige mannen. 

Brad

onze alleskunner


Hallo! Ik ben hond Brad! 
Ik werk hier al het langst. Ik help jou een fijn gevoel te geven tijdens jou bezoek, en je te troosten als dit nodig zou zijn! Ik ben er graag bij en ben een enorme knuffelkont.

Sjefke

Healer


Sjefke is ondoorgrondelijk een rots in de branding. Raakt je subtiel in je emotie en helpt met fysieke ongemakken.  .

Appie

Drama Queen 


Ik ben Appie. Ik ben de kleinste van onze kudde. Maar zeker niet de minste! Ik ben enorm nieuwschierig en de clown! 

Guus


Hi,  Ik ben Guus! 
Geloof dat ik een hond ben, ik ben echt een puber, ken geen gevaar, slaap veel en eet onregelmatig. Ik zie altijd wel iedereen lachen en vrolijk worden als ze mijn zien.